Friday, 15 April 2016

Nu finns del 4 i Millennium-serien på Mofibo!Som vi har längtat! Nu kan du läsa eller lyssna på Det som inte dödar oss direkt i Mofibo-appen! Ljudboken läses upp av min personliga favorit: Stefan Sauk.

Del 1-3 i Millennium-serien är skrivna av journalisten, föreläsaren och författaren Stieg Larsson. Stieg Larssons plan var att skriva fler böcker i serien, men på grund av hans plötsliga hjärtinfarkt i november 2004 fick han varken färdigställa sitt verk eller uppleva de otroliga framgångarna.

Som tur är kan vi fortsätta att läsa om Lisbeth Salander och Mikael Blomkvist tack vare att journalisten och författaren David Lagercrantz fått den stora äran att skriva del 4. David Lagercrantz fristående uppföljare Det som inte dödar oss är skriven med hans egna ord - men karaktärerna är de samma. Boken består likt de tidigare av många gastkramande intriger och vi får återigen följa med reportern Mikael Blomkvist och orädda, överbegåvade Lisbeth Salander på nya upptåg. Blomkvist och Salanders vägar möts hur de än bär sig åt, och tur är väl det – för de är ett oslagbart team!

Till dig som inte får nog av Millennium-serien kan vara lugn, för det kommer nämligen minst två böcker till i serien skrivna av David Lagercrantz. Böckerna beräknas släppas 2017 och 2019.

Spännande läsning eller lyssning,
Martina på Mofibo

No comments:

Post a Comment