Friday, 8 January 2016

Kommer du hålla dina nyårslöften i år?
Har du också nyårslöften om ett sundare 2016?

I sådana fall vill vi bland annat rekommendera dessa böcker för att du ska kunna förändra dåliga vanor till goda:

Heja, heja av Martina Haag

Heja, heja berättar Martina Haag hur hon först trodde att hon aldrig i sitt liv skulle kunna jogga längre än i några minuter - att hon helt enkelt inte var skapad för att springa. Men efter ett tag överraskar hon både sig själv och läsaren. Dag 1 springer hon i tolv minuter. Men dag 2 lyckas hon springa i tretton. Med hjälp av små steg framåt lyckas hon tillslut springa mil efter mil, maraton efter maraton.

Martina Haag visar att vem som helst, och på ett sunt sätt, kan lyckas med sina mål. Nu när 2016 har börjat, och ledigheten är över, är det dags att snöra på löparskorna med hjälp av pepp, energi och glädje från Martina!

Konsten att få mentala superkrafter av Henrik Fexeus

Om du inte har tagit del av Henrik Fexeus böcker så har du missat något! Han är mästare på att skriva roliga och intressanta böcker inom populärpsykologi. Och han är nästan farligt duktig på att manipulera. Men lugn, bara lugn - att manipulera kan faktiskt vara bra om det bidrar till positiva resultat. För visst skulle det vara bra om du själv, och om du kunde få andra, att fatta bättre beslut, få bättre minne, läsa snabbare, kontrollera stress och kickstarta din kreativitet?

Drunkna inte i dina känslor av Doris Dahlin och Margareta Hägglund

Den ena morgonen vaknar man upp med en varm och behaglig känsla i kroppen, känner sig entusiastisk och ser fram emot en jobbdag. Medan man dagen efter, utan att det hänt något särskilt under de senaste 24 timmarna, känner det totala motsatta. Det är som ett myller av känslor i kroppen, positiva och negativa om vartannat. Känner du igen dig? I sådana fall rekommenderar jag Drunka inte i dina känslor där du får ta del av författarnas, och andra personers, erfarenheter. Och kom ihåg - det är fint att vara känslig!

Kickstarta nu 2016 riktigt ordentligt så att du får en bra start på det nya året!

Ha en fin dag,
Martina på Mofibo

No comments:

Post a Comment