Monday, 30 November 2015

Nu finns Mios blues av Kristina Ohlsson på Mofibo

Äntligen - nu finns Mios blues av Kristina Ohlsson i Mofibo-appen! 
Mios blues är den andra delen i den hårdkokta serien om Martin Benner, och storsäljaren Lotus blues är den första.

Handling:
Vad hände på Mios dagis den där sista dagen? Mot sin vilja har Martin Benner dragits in i jakten på den försvunne fyraåringen. Så länge barnet är borta, kommer inte den hänsynslösa maffiaorganisationen att lämna honom i fred. Desperat följer Martin upp de få spår som finns.
Men Mios försvinnande är inte Martins enda problem. Han måste också bringa klarhet i vem som försöker sätta dit honom för mord som han inte begått. Han blir allt mer paranoid för var dag som går.

Vem kan följa honom så nära utan att själv bli synlig?
Jakten på sanningen ställer honom inför ett ohyggligt dilemma: Kan han rädda både Mio och sig själv? Eller krävs ytterligare offer för att Martin Benner ska få ro?

Sagt om boken:
”Det är svettigt och nervöst att läsa. Men underhållande. Språket är rappt och effektivt. Kärvt nästan, och humoristiskt ibland. Det bjuds snarare på psykologisk spänning än ren action.”
- Lotta Gometz, Västerviks-Tidningen

”Uppenbart glädjefylld lek med den klassiskt hårdkokta stilen … Totalt gillar jag ändå Kristina Ohlssons lilla tvåböckersserie - den är uppfriskande och underhållande.”
- Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet

”Om Lotus blues var en av förra årets bästa deckare så slår Mios blues undan fötterna på det här årets deckare. För det här är bra. Riktigt bra … Det är spännande, hårdkokt med en rapp dialog och ett tempo utan dess like. ”
- Bokmalen

Spännande läsning,
Martina på Mofibo

No comments:

Post a Comment