Friday, 6 November 2015

Glöm inte pappa!


Fars dag är den dag som alla pappor bör firas lite extra! Varför inte tipsa pappa om några riktigt bra böcker, och se till att han får en avkopplande söndag i fåtöljen?

Fars dag firades för första gången i Washington så tidigt som 1910, och kom till Sverige 1931. Vi tycker att alla människor borde skämmas bort då och då och är därför glada att denna tradition, som så många andra, fortsätter år efter år. 

Boktips till alla pappor:


Missa inte tredje delen i Mortimers thrillerserie om Ida Nordlunds jakt på sin försvunna mamma och om försöket att rädda världen från en ekologisk kollaps. I Blodssystrarna får du lära känna urmakare Axel Ljunger som får i uppdrag att laga ett märkvärdigt gammalt fickur. Och det är då en mystisk historia tar fart...


Till alla pod-lyssnares stora glädje har Sigge Eklund och Alex Schulman skrivit sin första bok tillsammans. Boken handlar om tid och författarduon blickar tillbaka i sina liv och berättar öppenhjärtigt om sina uppväxter: om hjärtekrossande minnen, pinsamheter och mycket mer. Och självklart, som alltid, med mycket värme och humor!


Som vi har längtat! Duon Hjorth/Rosenfeldt är tillbaka med del 5 i Sebastian Bergman-serien. Denna gång får vi läsa om en seriemördare som bestraffar dumhet. Vi är återigen tillbaka i skolmiljö, och det blir mer spännande än någonsin!

Trevlig helg,
Martina på Mofibo

No comments:

Post a Comment