Thursday, 26 November 2015

Ännu fler ljudböcker i appen

Du vet väl att vi lägger till nya böcker i Mofibo-appen varje dag? Denna vecka är dock speciell - för alldeles nyligen har vi lagt till riktigt många efterlängtade ljudböcker. Nu finns exempelvis alla ljudböcker i Annika Bengtzon-serien av Liza Marklund, inklusive den avslutande elfte delen Järnblod.

Dessutom kan du nu lyssna på böcker i Jo Nesbos Harry Hole-serie, och på Martina Haags varma och underhållande romaner. Missa inte Martina Haags hutlöst roliga roman som dessutom är bioaktuell: Glada hälsningar från Missångersträsk. Dessutom har även hennes roman Underbar och älskad av alla blivit filmMartina Haag läser gladeligen upp sina ljudböcker och sätter sig själv som huvudrollen i hennes två böcker som blivit film. Och om du frågar mig är hon en förebild - en stark och modig kvinna som tar för sig och som vågar visa vad hon kan. Och visst kan hon! Hon fullkomligt briljerar som författare, uppläsare och som skådespelare!

Dessutom vill jag rekommendera Sucka mitt hjärta men brist dock ej. Mark Levengood läser upp sin bok som består av ett noga urval av hans egna texter. Han bjuder som vanligt på tänkvärda och personliga berättelser. Nog för att jag föredrar när författarna själva läser upp sina böcker, men när det kommer till Mark Levengood är det ett absolut måste! Mark Levengoods varma röst fyller hela min lägenhet med en härlig stämning. Ljudboken är knappt tre timmar lång och den tåls att lyssna på mer än en gång.

Mycket nöje,
Martina på Mofibo

No comments:

Post a Comment