Friday, 2 October 2015

Matchmaker in heaven
Anna Jansson är Sveriges krönta deckardrottning, men förutom hennes deckare om Maria Wern är hennes barnböcker både roliga, intressanta och spännande. Men som om inte detta vore nog har Anna Janssons även börjat erövra feelgood-genren. Om du inte har läst eller lyssna på Ödesgudinnan på salong d’Amour har du mycket att se fram emot - den är en ren njutning att ta del av! Den innehåller kopiösa mängder av värme och humor. Man sitter helt enkelt med ett leende på läpparna från första till sista sidan.

I Ödesgudinnan på salong d’Amour får vi lära känna Angelika Lagermark som har en frisersalong i Visby. Och ja, den utspelar sig på Gotland - var annars? Förutom stans bästa klippning vill Angelika uppfylla sina kunders livs- och kärleksönskningar. Något måste man ju krydda sina arbetsdagar med. Och visst är hon en riktig match maker. Men hur ska hon själv finna kärleken?

Och ja, det är himla synd att salong d’Amour inte finns på riktigt… men vi kan hoppas att vi får möta Angelika igen, i en ny härlig feelgood-roman! Det är i alla fall min önskan.

Mycket nöje,
Martina på Mofibo

No comments:

Post a Comment