Wednesday, 19 August 2015

Personlig utveckling med Annalena Mellblom


Annalena Mellblom är en katalysator för personlig förändring och leder människor till framgång och rikedom. Hon utbildar och inspirerar människor till att leva ett meningsfullt liv. Hon är en kraftfull föreläsare och utbildare som inte lämnar någon oberörd till att vilja leva sitt liv 100 % fullt ut här och nu.

Annalena Mellblom är rikedomscoach, utbildare i hypnos, hypnoanalytiker, existenscoach och har tidigare jobbat som terapeut.

Personlig hälsning från författaren:

”Jag började aktivt studera människans beteenden 1999: hur vi människor påverkas av det undermedvetna, tidiga beslut och händelser i livet. Och tack vare det, så kan jag i dag hjälpa hundratusentals människor på ett mycket effektiv och lätt sätt.

Innan jag berättar om kommande ljudböcker som kommer under hösten, plus den nya e-boken med medförfattaren Cathrin Nilsson, ”Skapa finansiellt överflöd”, vill jag föreslå dig att testa några av de ljudböcker som ligger och har legat vid flera tillfällen på topplistorna under åren.

- Att attrahera rikedom – självhypnos

- Vägledd tidigare liv terapi

- Vägledd healingmeditation : för ökad självkänsla, självkännedom och inre frid

De tre kommande vägledda ljudböckerna handlar om hur varje person, oavsett utgångsläge, kan skapa finansiellt överflöd i sina liv. Dessa ljudböcker hjälper till genom vägledning att ta bort de tankar, värderingar och vanor som inte längre servar dig som person om det är finansiellt överflöd du vill ha i ditt liv. Den hjälper den som vill, att komma till ett energiflöde, där alla pengar, relationer, tid, hälsa och liv kommer till ett generativt flöde, som servar dig som person och andra i ditt liv.

Tillsammans med forskare från hela världen har man sett hur människor expanderar på cellnivå, när man använder självhypnos, meditation och mental träning.

Och det vill jag kunna ge bort till dig – så du kan leva ett liv fri från begränsningar, smärta och lidande. Alla människor är värdefulla, alla och har rätten till att leva sitt liv nu, i rikedom”.

/Annalena Mellblom

I början av oktober kommer du hitta Annalena Mellbloms tre kommande ljudböcker i Mofibo-appen:

Att skapa det ultimata finansiella överflödet i ditt liv genom vägledd självhypnos

Ge dig själv ett rikt liv med finansiellt överflöd – genom vägledd självhypnos

Tillbaka till nutiden och skapa din framtid nu – med mental träning

Slå dig till ro och lyssna på en inspirerande ljudbok genom att söka på “Annalena Mellblom” i appen.

Intressant lyssning,
Martina på Mofibo

No comments:

Post a Comment