Wednesday, 8 July 2015

Massor av böcker att se fram emot!
Glöm inte att lägga till böcker i din personliga "Läslista" i Mofibo-appen så att du kan börja läsa direkt när du kommit fram till landstället, badbryggan eller klipporna vid havet i sommar. Och dessutom med eller utan Internet-uppkoppling. 

Idag tipsar jag om efterlängtade nyheter som snart läggs till i appen, och jag hoppas att någon faller dig i smaken!

Mitt liv

Den 29 augusti 2015 är det 100 år sedan Ingrid Bergman föddes. Detta uppmärksammas genom att återutge hennes memoarer - Mitt liv - som kom ut på svenska 1980.

Bergman tillhör de främsta skådespelerskorna genom tiderna, genom filmer som Casablanca, Notorious och Höstsonaten. I Mitt liv berättar hon om sin film- och teaterkarriär, men är också förvånansvärt öppen med sitt privatliv.

After. När vi föll

After. När vi föll är den tredje delen i Anna Todds framgångsrika serie After.

Tessa har allt att förlora. Hardin har inget att förlora, förutom henne. Efter en kaotisk början på förhållandet var de på väg att få saker och ting att fungera. Tessa visste att Hardin kunde vara elak och hans humörsvängningar plågade henne, men hon ville ändå tro på deras relation och på Hardin.

Men är han verkligen den djupa, omtänksamme kille Tessa föll så hårt för? Eller var allt ett spel och han egentligen någon annan? Hon önskar att hon kunde lämna honom. Men det är inte så lätt...

Bilar och sånt

Bilar och sånt är en elektrisk väv av minnen, bilder och politiska ställningstaganden från en av vår tids mest populära artister, Neil Young. Boken ackompanjeras av Youngs förtjusande färg­illustrationer av hans favoritbilar.

Gyllene sonen

Uppföljaren till den hårdkokta science fiction-succén Rött uppror. Den unge gruvarbetaren Darrow upptäcker att han och de andra Röda levt i en lögn, orkestrerad av den styrande klassen de Gyllene. De jobbar inte för att göra Mars beboelig, de jobbar för att härskarna ska leva i lyx och överflöd.

Ha en bra dag,
Martina på Mofibo

No comments:

Post a Comment