Wednesday, 8 July 2015

Boktips till dig som älskar chicklit
Om du vill ta del av underhållande och härlig chicklit i sommar är det dessa två romaner, skrivna av Denise Rudberg och Hugo Rehnberg, du bör välja! Många fniss och höga skratt utlovas!

En tillfällig lösning

Chicklit- och deckardrottningen Denise Rudberg och den skicklige krönikören Hugo Rehnberg skriver vartannat kapitel i den underhållande relationsromanen En tillfällig lösning.

Lisen och Teddy lever sina drömliv. Lisen lever med sitt livs kärlek, har en bra relation med sin dotter och är mitt i karriären med ett jobb hon trivs med. Man brukar säga att inget är perfekt, men Lisens liv skulle man kunna beskriva som just perfekt. Teddy titulerar sig helst som arvtagare och lyfter inte mer än ett finger till vardags. Hans största problem på dagarna är att behöva välja lunchrestaurang.

Men en dag springer verkligheten ifatt dem. Av en slump möts dem precis när deras liv börjar knaka i fogarna. Trots deras yttre fasader är de olika på insidan. Till en början förstår de sig inte på varandra, men efter ett tag uppstår en stark vänskap.

Inte riktigt enligt plan

I Inte riktigt enligt plan får du lära känna Paula, den virriga och bortskämda kvinnan som närmar sig 40. Paula har alldeles för mycket pengar, och alldeles för många högskolepoäng. Det sistnämnda har hon inte haft någon glädje av då hon har svårt att slutföra saker och påbörja något på riktigt.

Dessutom får du lära känna Tom, den snygga advokaten som faller pladask för Paula - på hennes eget bröllop! Paula blir störtförälskad i Tom, och en komplicerad kärlekshistoria inleds.

Mycket, mycket nöje!
Martina på Mofibo


No comments:

Post a Comment