Monday, 6 July 2015

Boktips för lata dagar i hängmattan

Du har väl inte missat att du hittar massor av heta boktips inför semestern i Mofibo-appen? Boktips inom alla genrer och för alla smaker. Vi kan garantera att du hittar något som faller dig i smaken.

Ett tips inför semestern är att spara böcker till din personliga Läslista direkt i appen. På det viset kan du ta del av dina utvalda böcker i offline-läge, helt utan internetuppkoppling. Offline-läge är en perfekt funktion när du inte har tillgång till internet, som möjligtvis i ett flygplan, mitt ute på havet, i en sommarstuga eller på en långpromenad i skogen.

Den här veckan vill jag slå ett slag för dessa populära böcker på Mofibo, och jag hoppas att du kommer att gilla dem lika mycket som jag.

Veckans boktips:

Svinhugg av Marianne Cedervall

I Svinhugg blir det en dramatisk sommar i den gotländska byn Kajpe Kviar. Men mitt bland all spänning och dramatik får du även ta del av en varm och rolig kriminalroman om vänskap och kärlek.

De vackra miljöbeskrivningarna får mig nästan att planera om sommaren för att hinna med en tur till Gotland.

"Svinhugg innehåller både en spännande och oväntad historia, sköna miljöer och mustiga karaktärer. Den lappländska Hervor som inte spottar i glaset och svär som en borstbindare, är en favorit. Marianne Cedervall lovar fler böcker om Mirjam och Hervor. Något att se fram emot."
Susanne Blick, SKTF-Tidningen

Ingen familj är en ö av Anja Wikström 

Ingen familj är en ö är en bok som bygger på självupplevda händelser om adhd, föräldraskap och skuld. Personligt och hjärtskärande berättar Anja Wikström om hur livet kan se ut för barn och föräldrar som inte riktigt passar in i normen. Om den plågsamma känslan i en familj när ett barn inte beter sig som det ska.

Hur stora krav kan man ställa på små barn? Vad är egentligen rätt och fel när det kommer till uppfostran? Jag får många tankeställare av den här boken, så pass många att man vill diskutera frågorna med andra. En perfekt bok i en bokcikel.

Gripande och engagerande sommarläsning!

Bilderbergmötet av Anders Jallai

4:e fristående delen i den spännande serien om Anton Modin.

Bilderbergmötet är en internationell thriller som utspelar sig i ett litet fiskesamhälle där konsekvenserna av händelserna under några dygn påverkar hela världen. Den fd. operatören inom militära SSI, Anton Modin, har lagt av och dragit sig tillbaks för alltid, det är i alla fall vad han tror...

Till dig som gillar spännande böcker är denna obligatorisk läsning i hängmattan i sommar!

Soliga hälsningar,
Martina på Mofibo

No comments:

Post a Comment