Monday, 15 June 2015

Boktips inför lata sommardagar
Semestern närmar sig med stormsteg, och tur är väl det! Jag kan i alla fall inte bärga mig för lata dagar i hängmattan och att sträckläsa böcker från morgon till kväll. Vi på Mofibo är nyfikna på just dina läsvanor: när, hur och var föredrar du att läsa? Ljudböcker, e-böcker eller både och? Föredrar du att läsa inomhus eller utomhus? Skriv gärna och berätta på vår Facebook. Och kom ihåg att boktips alltid är välkomna, här kommer mina:

Visning pågår av Sofie Sarenbrant

Morgonen efter familjen Göranssons husvisning i Bromma hittar sexåriga dottern Astrid sin pappa brutalt mördad i gästrummet. Inget tyder på inbrott och mordvapnet är en av familjens egna köksknivar. Har någon dröjt sig kvar efter visningen? Visning pågår är den tredje fristående deckaren om kriminalinspektör Emma Sköld.

Själv blev jag chockad av slutet och kunde omöjligt lista ut mördaren, men kan du?

Längta av Sylvia Day

Längta är en sensuell thriller om ett explosivt möte mellan en jagad kvinna och en man som vill lära henne älska. Att vara rik kan vara farligt. Någon försöker skrämma den intelligenta arvtagerskan Eliza till äktenskap, men hon har inga planer på att låta sig skrämmas. Istället hyr hon en man som ska infiltrera friarna. Men att ha vissa män i sin närhet kan vara än farligare.

Slaktmånad av Lars Pettersson

I oktober 2013 hittas en man i en bil på en avlägsen fjällväg utanför Kautokeino i Nordnorge, skjuten med ett prickskyttegevär. Det är Torben Nyhlén, statssekreterare i svenska näringsdepartementet. Omständigheterna gör att det klassas som terrordåd och säkerhetspolisen i både Oslo och Stockholm kopplas in. Samtidigt har kampen hårdnat om rätten till marken i Sápmi, samernas traditionella renbetesland.

Många fler boktips hittar du i Mofibo-appen!

Ha en fin dag,
Martina på Mofibo

No comments:

Post a Comment