Thursday, 23 April 2015

Utvalda vårnyheter
Snart är årets bästa månad här (i alla fall om du frågar mig). För snart kan vi börja räkna ner dagarna till maj och dessutom läsa böcker utomhus - i parken, på balkongen eller varför inte på en brygga. I maj släpps en massa nya böcker, och jag har valt ut fyra stycken som jag ser fram emot lite extra. Kom ihåg att hålla utkik efter nya böcker i Mofibo-appen.

Sju dagar kvar att leva: En berättelse om brott och dödsstraff av Carina Bergfeldt

En prisbelönt reporter vid namn Carina Bergfeldt möter en man som snart ska dö: Vaughn Ross. Det återstår bara en vecka kvar av hans liv; han är dömd till döden i Texas. I tio år, nio månader och tio dagar har Vaughn Ross väntat på att dö, för att sona de mord han dömdes för 2002…

After. När vi tvekade - Andra delen i Anna Todds framgångsrika serie After

Tessa har allt att förlora. Hardin har inget att förlora ... utom henne. Efter en kaotisk början på förhållandet var de på väg att få saker och ting att fungera. Men är han verkligen den djupa, omtänksamme kille Tessa föll så hårt för? Eller var allt ett spel och han egentligen någon annan?

För dig fångad - 4:e boken i Sylvia Days Crossfire-serie

Låt dig sugas in i ytterligare en passionerade berättelse om en emotionell, romantisk kärleksaffär mellan Eva Tramell och Gideon Cross.

Gurun i Pomonadalen - 3:e och sista delen i Mikael Bergstrands Indiensvit

En roman om svenska underligheter, sökandet efter sitt rätta jag och förmågan att älska både sig själv och andra, skriven med samma varma humor som gett Delhis vackraste händer och Dimma över Darjeeling många läsare.

Soliga hälsningar,
Martina på Mofibo

No comments:

Post a Comment