Tuesday, 24 February 2015

Nyhet: Tusentals ljudböcker - och ny app!

Det är med stor glädje som vi lanserar ljudböcker och en ny app till våra kunder, och till alla nyfikna bokmalar som vill prova Mofibo.Ny app, nya funktioner - version 2.0

Vi har ändrat och förbättrat designen i Mofibo-appen. Självklart är alla funktioner kvar, så som din personliga läslista och din digitala bokhylla. Förutom tidigare funktioner har vi lagt till nya, och vi hoppas att du blir lika nöjd med den nya appen som vi.

 • Ljudböcker - nu kan du även lyssna på böcker direkt i Mofibo-appen. Självklart kan du ta del av ljudböckerna utan internetuppkoppling i offline-läge.
 • Design - ny, tilltalande design och ny layout.
 • Inspirationssidor - våra redaktörer rekommenderar böcker: sina personliga favoriter, de mest populära böcker bland er kunder, topplistor, böcker som är i ropet och mycket mer. Inspirationssidorna är inom alla genrer och för alla smaker.
 • Personliga rekommendationer - vårt system registrerar vilka böcker du tagit del av och kan därmed föreslå böcker du eventuellt skulle kunna vara intresserad av. Ju fler böcker du tagit del av, desto bättre förslag. 

Detta, och mycket mer, hittar du i den nya appen. Hämta den nya appen direkt i din smartphone eller tablet och ta del av den nya designen, de nya funktionerna och sist men inte minst: ljudböckerna!Vänliga hälsningar,

Anders Blauenfeldt
Utvecklingsdirektör på Mofibo

Ps. Självklart får du fortfarande obegränsad tillgång till tusentals böcker till det fasta, låga priset 99 kr/månad.4 comments:

 1. "Ny tilltalande layout"... Visst är sidan snygg, men varför kan jag inte längre läsa böcker på min iPad i liggande format? Förut kunde jag rotera skärmen liggande alt på höglant, men nu är bara det sistnämnda möjligt, vilket är väldigt obekvämt om man ligger ner i t ex sängen och läser, eftersom iPaden hållen på högkant lätt blir tung och vinglig efter en stunds läsning. Snälla, säg att det bara handlar om en inställning som jag inte lyckats hitta än!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det går utmärkt att läsa som tidigare. Gå in i appens inställningar och lås upp rotationen. Om du sedan låser upp rotationen på din ipad så kan du rotera skärmen som du vill. Fungerar på min padda

   Delete
  2. Inställningarna finns under Aa men det vet du förmodligen redan

   Delete