Thursday, 12 February 2015

Biopremiär för erotisk bästsäljare
Äntligen har filmatiseringen av Femtio nyanser av honom gått upp på den vita duken i Sverige!

Filmen är baserad på den första boken i den bästsäljande trilogin Femtio nyanser av E L James. Vi tror att du, precis som alla andra, redan har slukat romanserien - men om du inte har det så kan du självklart läsa trilogin på Mofibo. Bäst av allt är ju att du via smartphone eller surfplatta kan läsa böckerna med digital diskretion.

Handling:

Litteraturstudenten Anastasia Steele möter den mystiska och stekheta miljardären Christian Grey över en intervju. En stark attraktion uppstår och ju närmare de kommer varandra desto mer upptäcker Anastasia inte bara Christian hemligheter, utan även sidor hos sig själv som hon inte visste att hon hade.

I rollerna som Christian Grey och Anastasia Steele kommer vi att få se Jamie Dornan och Dakota Johnson. Vad tycker du om valet av skådespelare, och vilka trodde du först skulle bli utvalda?
Detta kommer minst sagt att bli spännande!

Vi ses i biomörkret!

Martina,
Mofibo

Ps. Jag hoppas att du redan har hunnit köpa biljetter, för en fågel viskade i mitt öra att denna film haft det största antalet förköpta biljetter någonsin. Filmen var redan på topplistorna innan den ens har haft premiär.

No comments:

Post a Comment