Saturday, 14 February 2015

Alla hjärtans böcker


I dag bjuder vi på stekheta boktips!

Äntligen är det 14 februari, vilket innebär att det är Alla hjärtans dag. Egentligen borde det ju vara Alla hjärtans dag hela året - alla dagar borde vara fyllda av värme och kärlek.

Heta boktips:

Kvinnan som stal mitt liv - Marian Keyes

Stella Sweeney är hemma i Dublin efter att ha levt ett drömliv i New York i ett år. Hon har rest runt i USA och gjort PR för sin framgångsrika självhjälpsbok. Pratshower och lyxhotell, fina middagar och beundrare. Men nu är hon tillbaka i vardagen med en smäll och har ingen aning om vad hon ska skriva om härnäst.

Ett oemotståndligt förslag av Birgitta Bergin

Fastighetsanalytikern Anna Holm är 30 år och mitt i livet, och det är ju nu allt ska hända. Hon har en bra relation med sin partner Jesper och allt på jobbet flyter på. Hennes önskan om förändring går dock en dag i upplevelse - plötsligt händer det där overkliga som får en att vakna till och se livet med helt andra ögon. Anna får nämligen ett brev från advokatbyrån Linberg & Co.

Längta av Sylvia Day

Läs en sensuell thriller om ett explosivt möte mellan en jagad kvinna och en man som vill lära henne älska. Att vara rik kan vara farligt. Någon försöker skrämma den intelligenta arvtagerskan Eliza till äktenskap, men hon har inga planer på att låta sig skrämmas. Istället hyr hon en man som ska infiltrera friarna.

Sonjas hemlighet av Åsa Hellberg

När ekonomen Julie lämnar London för Paris drömmer hon om ljuv romantik, god mat och om att komma bort från sin kontrollerande mamma. Vid 37 tycker Julie att det är på tiden. Hennes mamma Edith tycker däremot att det är alldeles förfärligt när hennes dotter ger sig av till Frankrike. Tänk om Julie träffar en fransman, det är mer än Edith klarar av att tänka på. Men är det den verkliga anledningen till Ediths protester?

Trevlig alla hjärtans-helg,
Martina

No comments:

Post a Comment