Monday, 29 December 2014

Hundratals nya böcker i abonnemanget


2015 kommer att bli ett år som bjuder på riktigt många nya och bra böcker, och självklart kommer du att kunna läsa dem på Mofibo. Om man väntar på något gott... 

I december har vi lagt till över 550 böcker i abonnemanget, och vi är säkra på att du kommer att hitta nya böcker som du knappt kan vänta med att börja läsa. Som om inte detta vore nog - i januari kommer vi att lägga till över 1000 böcker i tjänsten. Och till dig som har svårt att botanisera bland alla böcker får gärna ta del av våra boktips - håll utkik här på bloggen, Facebook och Twitter.

Det finns några extra efterlängtade böcker som kommer ut mellan januari och mars. Bland annat varm och rolig feelgood av chick lit drottningen Katerina Janouch. I hennes kommande bok Babyrace får vi lära känna Sandra och Emily som under en middag utmanar varandra i en tävling: den som blir på smällen först vinner. Tävlingen, babyracet, har fem viktiga regler... läs boken och ta reda på vilka! Skrattfest utlovas!


Dessutom ser vi minst sagt fram emot Anna Janssons nya Gotlandsdeckare som släpps i mars: Alla kan se digAnna Jansson tar som vanligt upp aktuella ämnen i sina deckare och den kommande spänningsromanen handlar bland annat om sociala medier. Vad kan det blir för konsekvenser av att lägga ut bilder på Facebook? Vem får tillgång till dem? I fel händer kan våra mest privata bilder vara ute i offentligheten. Och vad är vi beredda att göra för att slippa skammen? Dessa frågor sveps in i otäckheter, och Jansson gör det som vanligt med bravur!


Jag kan lova en sak: 2015 kommer att bjuda på många bra läsupplevelser!


Martina,
Mofibo


No comments:

Post a Comment