Monday, 22 December 2014

Boktips från Lars RambeLars Rambe författaren med känsla för spännande och invecklade intriger. Eftersom Lars Rambe själv är advokat kan han ge sina kriminalromaner en juridisk äkthet samtidigt som han är en skicklig skildrare av karaktärernas yrkes- och familjeliv. Med teman som utanförskap och orsaken till varför människor begår brott erbjuder hans deckare en mångbottnad läsupplevelse.

Lars Rambes bästa boktips:


"En fantasyroman som fick mig att återupptäcka en av mina absoluta favoritförfattare från tonåren. En stor berättare som här skapar en riktigt spännande och svindlande historia fast förankrad i den amerikanska historien. Dessutom en kärlekshistoria som ger berättelsen extra udd".


"En lättsam, men mycket klok beskrivning av olika personlighetstyper och hur svårt det kan vara att kommunicera. Inte minst vad man kan göra åt det. En bok som bör ge de flesta en hel del mer självinsikt samtidigt som man har riktigt roligt på resan". 

Lars Rambe om sin egen bok Gråräven

"Det här är en kortroman som jag med kärlek dedicerar till alla mina läsare som gett mig så mycket uppskattning förSpåren på bryggan.

Även jag var nyfiken på att utforska mer kring nyckelpersonerna i min skildring från 1960-talet i Strängnäs och vad som hände med dem senare. Gråräven ger en viss inblick och det var mycket lätt att komma i rätt stämning när jag skrev den. Det hoppas jag att du som läser den också ska göra, oavsett om du har läst någon av mina tidigare böcker eller inte. Framförallt är det en spännande historia".

Mycket nöje!

Martina,
Mofibo


No comments:

Post a Comment