Tuesday, 2 December 2014

Boktips från Birgitta BerginBirgitta Bergin är småstadstjejen som flyttade ut i Europa, från Kungälv via Göteborg och Bryssel, till Marbella där hon nu bor. Ett oemotståndligt förslag är Birgittas tredje bok och har redan blivit läst och uppskattad av många bokälskare.

Birgitta Bergin om sin senaste bok Ett oemotståndligt förslag:

"Ett oemotståndligt förslag handlar om Anna Holm, 30 år och fastighetsanalytiker. Hon bor i en småstad och drömmer om ett annat liv. En dag dimper det ner ett rekommenderat brev från en advokatfirma där hon meddelas att hon kan få ett arv på fem miljoner euro förutsatt att hon utför ett speciellt uppdrag. Anna tvekar, men vad har hon att förlora. 

Två veckor senare står hon redo att starta ett nytt liv som tar henne in i en ny värld. Hon träffar Calle som är en del av spelet och från och med då så blir inget mer sig likt i Annas värld. Feelgood - en bladvändare med kärlek och relationer, hemligheter och överraskningar".


"Det här kanske inte är en av Kajsas mest kända böcker, men den berörde mig på ett speciellt sätt. Först hade jag svårt att ta till mig den, men en bit in i boken var jag fast. Hon tar tag i frågan vad som händer efter döden på ett annorlunda sätt och de parallella berättelserna från två personer om samma upplevele - en från de döda och en från de levande – är både intressant och tankeväckande. En stark och varm beskrivning av två livsöden".


"En varm och mysig berättelse om en sann kärlek mellan hund och människa. Den här berättelsen fick mig att sträckläsa, gråta och skratta. Den gick rakt in i hjärtat…"


"Jag träffade Christian första gången på en boksignering vi hade gemensamt. Jag fascinerades av hans berättelse hur han som tjugo-åring dök på ett för grunt ställe och vaknade upp – helförlamad. Boken 
är hans egen berättelse, men han berättar den inte med självömkan utan istället på ett fint och hoppingivande sätt, trots allt han fått gå igenom. Det här är en helt sann berättelse, beskriven av Christian själv".

Trevlig lässtund!

Martina,
Mofibo

No comments:

Post a Comment