Thursday, 4 December 2014

Boktips från Annika EstassyAnnika Estassy kom i år ut med sin andra roman Croissants till frukost. Det är en tragikomisk bok om kärlek, biologiska klockor som tickar och livsdrömmar på kollisionskurs. 

Några ord från Annika Estassy om Croissants till frukost:

"Människor som tycks ha allt man kan önska sig men som ändå söker meningen med livet och inte finner den i sitt äktenskap - det är vad Croissants till frukost handlar om. Människor som längtar och som drömmer utan att inse att handlingar och val kan få helt andra konsekvenser än dem man tänkt sig... En sådan berättelse är Croissants till frukost också. Dessutom är den en liten hyllning till Purpurkusten - en fantastisk trakt, en ännu oupptäckt skatt". 

Boktips:


"En annorlunda och oemotståndlig hyllning till fantasins och kärlekens läkande kraft. Rolig men också berörande och sorglig. Ett måste för alla feelgood-älskare!"


"Boken om den ständigt grubblande Morris är en lättsam och rolig nostalgitripp med hög igenkänningsfaktor. Perfekt för alla dem som minns sitt 70 och 80-tal."


"Skådespelerskan Dawn Frenchs roman om den dysfunktionella familjen Battle gör verkligen skäl för sin titel. Underhållande och rappt berättat och med ett språkbruk som ibland inte är särskilt välkammat…"

Mycket nöje!

Martina,
Mofibo

No comments:

Post a Comment