Thursday, 6 November 2014

Oemotståndligt relationsdramaI bland står livet still. Vardagen rullar på och allt är som det ska, men det är något som saknas.

Fastighetsanalytikern Anna Holm är 30 år och mitt i livet, och det är ju nu allt ska hända. Hon har en bra relation med sin partner Jesper och allt på jobbet flyter på. Hennes önskan om förändring går dock en dag i upplevelse - plötsligt händer det där overkliga som får en att vakna till och se livet med helt andra ögon. Anna får nämligen ett brev från advokatbyrån Linberg & Co.

Och tillåt mig att säga att det inte är vilket brev som helst... för vad gör man när man läser ett brev där det står att man precis fått ärva fem miljoner euro? Men att ärva en fantasisumma pengar är inte det enda som händer i Annas liv, för under de märkliga omständigheterna möter hon jetset-mannen Carl-Henrik.

Vad kommer nu att hända med pojkvännen Jesper? Och hur kommer Anna att förändras som person när hela livet har vänts upp och ner och genom att från en dag till en annan flytta från lilla Kungälv till pampiga Östermalm i Stockholm?

Ett oemotståndligt förslag är ett hett boktips till dig som gillar tempofyllda relationsdraman.

Kort och gott: Feelgood som är är omöjlig att motstå!

Martina,
Mofibo

No comments:

Post a Comment