Friday, 21 November 2014

Läs Gråräven! Endast hos Mofibo


Snart är det helg, och därför vill vi erbjuda våra läsare något alldeles extra! Helgens boktips är splitternya Gråräven - och den finns endast att läsa hos oss på Mofibo.

Om Gråräven:

Tord Bengtsson är den gamla ärrade reportern som numera har dragit sig tillbaka till sitt lilla hus i Strängnäs. Men man kan inte lära gamla hundar att sitta och en reporter är alltid en reporter.

Denna historien börjar på Bageriet, konditoriet där både Tord och Fredrik Gransjö gärna hänger. Innan den är över har liv spillts och inte minst Fredrik har insett att även om gammal kärlek inte rostar kan den snart smaka blod.

Rik i karaktärsskildring och i sörmländska miljöer som är lätta att känna igen sig i är Gråräven en perfekt introduktion till Lars Rambe och hans populära Strängnässerie där den efterlängtade tredje delen Solens sista strålar är planerad till maj 2015.

Personlig hälsning från författaren:

"Det är med stort nöje som jag presenterar Gråräven i ett exklusivt samarbete med Mofibo. Det här är en kortroman som jag med kärlek dedicerar till alla mina läsare som gett mig så mycket uppskattning för Spåren på bryggan.

Även jag var nyfiken på att utforska mer kring nyckelpersonerna i min skildring från 1960-talet i Strängnäs och vad som hände med dem senare. Gråräven ger en viss inblick och det var mycket lätt att komma i rätt stämning när jag skrev den. Det hoppas jag att du som läser den också ska göra, oavsett om du har läst någon av mina tidigare böcker eller inte. Framförallt är det en spännande historia. Mycket nöje!" /Lars Rambe

Trevlig helg och spännande lässtund!

Martina,
Mofibo

No comments:

Post a Comment